Healing från Borlänge till världen

Healing från Borlänge till världen

Hej på er!

Tänk om man kunde sända healing till hela världen! Från lilla Borlänge ut till varje liten vrå av världen där den behövs. Om jag hade varit en superhjälte så hade jag velat ha förmågan att sända healing till stora grupper, till och med hela länder på en och samma gång. Tänk om man med healing kunde utrota svält och sjukdomar. Om man kunde skicka healing till alla trasiga människor som på grund av sin egen trasighet sårar andra. Folk krigar och bråkar och tar från andra, både liv och pengar.

Med healing kunde man läka det trasiga sinnet hos både de som förstör för andra men också läka de som blivit utsatta för orättvisor. Jag har hört om distanshealing men där behöver personen som får det vara medveten om att den får och ha godkänt att den är mottagare av healing för att det ska göra gott. Det man dock kan göra är ju att försöka vara en god medmänniska och tänka att varje människa jag hjälper till att må bättre är ett litet steg till en helare och friskare värld. Jag vill ta bort allt ont hos barn som far illa och jag vill ta bort allt ont hos de som lider i ensamhet.

?Här i lilla Borlänge sitter jag och funderar på de stora frågorna. Jag vet inte om jag hittar alla svaren just precis nu, men om jag inte ställer frågorna så kommer jag heller aldrig få svaren. Våga ställa frågor, våga vara i tystnaden och lyssna inåt så har du svaren inom dig. Ibland dyker de upp direkt och ibland visar de sig bit för bit tills du ser helheten klart framför dig. Lägg pusslet och försök inte tvinga ihop bitar som inte hör ihop. Ibland är det inte så lätt att förklara tankarna i ord men kanske förstår ni ändå lite av vad jag menar. Ta hand om dig, du är viktig för helheten!


Kommentarer är stängda.