Anlita ny städservice i Upplands Väsby

Anlita ny städservice i Upplands Väsby

Hej på er alla fina följare

Den här veckan ska vi ha möte med en städservice i Upplands Väsby, det är en firma vi eventuellt ska anlita för att städa i vår företagslokal. Det känns viktigt att träffa de och se att man får förtroende för de men också att de på plats får se vad uppdraget handlar om. Då blir det lättare för de att ge en rättvis offert.

Vi hade en annan städservice innan, men så gick de i konkurs så nu måste vi hitta en annan. Vi fick tips av en anställd om en firma som hon hört gott om och därför tog vi kontakt med dem. Det bådar ju alltid gott när man får en rekommendation på det sättet men sen vill man skapa sig sin egen uppfattning. Vi kommer behöva ha städservice varje morgon innan öppning och vi har öppet sex dagar i veckan. Då gäller det också att de finns tillgängliga de tiderna, men det var det första vi kollade innan vi ens bokade mötet annars hade det inte varit så stor idé. Men de hade personal och resurser för att kunna lösa det och då tyckte vi att ett möte i företagslokalerna var nästa steg.

?Nu hoppas vi att mötet känns bra och att vi får en offert som känns godtagbar så har vi löst denna fråga. Det är en av utmaningarna med att driva egen verksamhet att plötsligt dyker det upp nya utmaningar eller uppgifter som liksom måste lösas. Då går det inte att lämna över den bollen till chefen eftersom det är man själv som är chef! Jag löser städningen själv denna veckan, men det vet vi ju inte är hållbart i längden så det är självklart att vi ska anlita städservice. Ha nu en underbar dag och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.