Ljuvlig yoga i Höganäs

Ljuvlig yoga i Höganäs

Hej på er alla fina följare

Idag på lunchen så ska jag på yoga i Höganäs och det härliga är att nu när vädret är så här så har vi klassen utomhus. Jag försöker gå på yoga några gånger i veckan, ibland på eftermiddagarna och ibland på lunchen. Idag kunde jag ta lite längre lunch så därför passade det bra. Annars blir det inte så ofta på lunchen för då känner jag mig mest stressad över att man har så kort tid på sig och då ska man också hinna äta. Men nu har jag lite komptid att ta ut och då passar det att ta lite längre lunchrast.

Jag har provat olika träningsformer för att försöka hitta det som jag tycker är roligast och som känns bäst i kroppen och tillslut så landade det i yoga. Jag tränade på gym en del men det kändes aldrig som att det riktigt passade mig. Sen gick jag på olika klasser med gruppträning men jag blev mest trött av den höga musiken och allt tjo och tjim. I yoga så tränar man ändå både styrka och balans så det blir en ganska allsidig träning. Dock får man träna kondition på annat sätt, men jag är ute och promenerar mycket så då får jag den typen av träning och aktivitet.

?Det är ju bra när man liksom får en så allsidig träning som möjligt men som också är anpassad efter ens egna mål med träningen och ens förutsättningar. Nu ska jag ta och jobba på lite mer här innan jag åker till yogan. För mig ger det en skön och avslappnad känsla efter ett pass och samtidigt får jag ny energi, det är verkligen goda energier inifrån och ut. Det är nog mycket tack vare andningen som man jobbar så medvetet med i yoga, man väcker verkligen varje liten cell. Må så gott nu och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.