I behov av städservice

I behov av städservice

Morsning alla läsare!

Jag hoppas att ni har haft en relativt lugn morgon i ett lagom högt tempo, själv har jag det väldigt lugnt. Med tanke på att jag arbetar hemifrån så behöver jag inte tänka på att gå upp och fixa mig, det är bara slänga på sig morgonrocken och sätta sig framför datorn. Däremot har jag upptäckt en stor nackdel med att arbeta hemma, det blir sjukt stökigt och jag känner verkligen ett behov av städservice. Jag har åtta timmar som jag måste arbeta varje dag och det spelar ingen större roll när jag stämplar in på datorn, så ni kanske förstår att det blir en del sovmornar . Vid nio brukar klockan ringa varje dag och då brukar jag först gå upp och koka mig en kopp kaffe, sen efter det så sätter jag mig vid datorn. Så jag brukar sitta ganska länge på kvällen med tanke på att jag tar lite raster och så också, sen är det väldigt sällan som jag bara arbetar i åtta timmar utan det blir snarare upp emot tio timmar. Men jag tycker väldigt mycket om mitt jobb så det är ingen fara om jag sitter lite längre än vad jag ska. Däremot är det väldigt tidskrävande och eftersom att jag inte har disciplinen att kliva upp så tidigt så betyder att jag inte får tid till så mycket annat på vardagarna, därav att jag behöver städservice. Nu finns det inte särskilt mycket att hitta på i Karlskrona men hushållssysslor finns alltid och det blir lite av ett problem. Det ligger skräp lite överallt och när man spenderar hela dagarna hemma så samlas det en del damm, så städservice en dag i veckan hade varit tacksamt. Kanske att jobbet kan ge mig ett litet bidrag, det är nästan så att jag får undersöka den möjligheten.  


Kommentarer är stängda.