Anna Jonsson turridning AB

Anna Jonsson turridning AB

Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra, att ni har haft en bra start på veckan och att ni ser fram emot denna soliga onsdag. Ni är otroligt många som har haft frågor angående ett inlägg som jag skrev för ett tag sedan, om turridning på islandshäst i Skåne. Jag vill vara till den största hjälp som jag kan, och jag tänkte därför att jag skulle skriva ett inlägg om detta även idag, och faktiskt ge er ett tips på det företag som jag vände mig till då. Anna Jonsson turridning AB heter företaget och är ett företag som jag fick höra om genom några vänner till mig, som även de hade varit på en turridning ett tag innan mig. Jag har alltid velat prova på det här med turridning, och har även flera gånger varit i kontakt med företag som sagts kunna hjälpa mig, men som sedan visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella. Jag blev därför så otroligt glad när jag fick Anna Jonsson turridning AB som ett tips utav mina vänner, då jag letat efter ett företag som detta väldigt länge.

Vad jag verkligen älskar är kundservicen som de som arbetar hos Anna Jonsson turridning AB använder. Jag kände mig på en gång väldigt trygg och säker i mitt val av företag, vilket kändes skönt. De är dessutom väldigt duktiga när det gäller sin bransch, vilket såklart är det viktigaste när det gäller ett företag som detta. Jag är så otroligt glad över den hjälp som jag fått, och den fantastiska upplevelsen, och jag vill även tipsa er läsare som befinner er i Helsingborg, Hörby, Landskrona, Kristianstad, Hässleholm eller övriga Skåne med omnejd att vända er till just Anna Jonsson turridning AB. 


Kommentarer är stängda.